אבקת קסמים (סוכר קינמון)

אני אוהבת שיש לי בבית באופן קבוע דברים שעוזרים לי לשדרג ולפנק בלי מאמץ. אחד מהם הוא ״שייקר״ תבלינים עם סוכר קינמון עם חורים בכמה גדלים.
כל פעם שמתחשק לי לשדרג אני שולפת את השייקר ומפזרת אבקת קסמים שכזו.

על קפה הפוך
על עוגות בחושות/מאפינס רגע לפני שמכניסה לתנור
על פרנץ׳ טוסט של שבת בבוקר
על דייסה חמה בארוחת הבוקר של הילדים
בתוך שבלולי בצק שמרים
על בצק עוגיות חמאה
ועוד…

מה צריך?
1 כף קינמון
6 כפות סוכר (רגיל/חום)

איך מכינים?
מכניסים לשייקר התבלינים, סוגרים היטב ומנערים, או שמערבבים בקערה ומעבירים לשייקר.

*אוהבים פחות/יותר קינמון? שנו את היחס לפי טעמכם
*שימו לב שהשייקר אטום לגמרי (כדי שלא יכנסו חרקים/רטיבות), והשהחורים בגודל שמאפשר מעבר של הגרגרים
*כדי שתשמר ארומת הקינמון יש להשתמש באבקת קינמון טריה שרכשתם ולא בקינמון שעומד כבר שנתיים בקופסה

ותחביאו מהילדים שלא יפזרו על כל דבר ברגע שיגלו
את קיומה של אבקת הקסמים…✨

כתיבת תגובה

תפריט נגישות

הקובץ "המזווה המושלם שלי"
נמצא בדרך לתיבת המייל שלך.

בינתיים כדאי להצטרף לקבוצת הפייסבוק:
"מבשלים ביחד עם מעין צח-כהן"
וליהנות מדיונים בכל מה שקשור לאוכל, מתכונים, טיפים מקצועיים של שפים ועוד. מוזמן/ת להצטרף לקבוצה!

אם המייל לא הגיע, ייתכן שהוא התגלגל בטעות אל תיבת הספאם או קידומי מכירות.
אם הוא עדיין לא הגיע, ניתן ליצור איתי קשר במייל: chefmaayan@gmail.com