מאפינס בטעמים- טיפ

מאפינס בריאים יותר הם יופי של פתרון לבוקר-
אבל ממליצה שתכינו כמות כפולה מראש,
תקפיאו לאחר האפיה,
וכך תוכלו לשלוף מהמקפיא מתי שתרצו.
אז אם כבר הכנתם כמות כפולה,
(שבינינו זו אותה העבודה, אבל התוצאה כפולה)
אז למה לא להכין כבר 2 טעמים שונים?
איך?
מחלקים את הבלילה בצורה שווה ל-2 תבניות,
ובכל תבנית מוסיפים תוספת אחרת,
בין אם מדובר במאפינס מתוקים או מלוחים.

בתמונה מככבים מאפינס בטעם בננה,
כאשר לתבנית אחת הוספתי שוקולד מריר קצוץ
ולשניה הוספתי אוכמניות כחולות קפואות ומעט קינמון.

הכי נח למלא עד החצי כל שקע,
לפזר תוספות, ולכסות בשאר הבלילה.

רוצים להתפרע?…
השתמשו ביותר מ-2 תוספות.

מה שמים?
מה שאוהבים- אגוזים קצוצים, פירות יבשים,
שוקולד צ׳יפס, פירות קפואים, קוביות פרי טרי, קוקוס
וכל מה שרק תרצו.

ובמאפין מלוח- קוביות בטטה צלויה, גבינות מגורדות, שאריות אנטיפסטי, תירס, זיתים, עשבי תיבול ועוד.

כתיבת תגובה

תפריט נגישות

הקובץ "המזווה המושלם שלי"
נמצא בדרך לתיבת המייל שלך.

בינתיים כדאי להצטרף לקבוצת הפייסבוק:
"מבשלים ביחד עם מעין צח-כהן"
וליהנות מדיונים בכל מה שקשור לאוכל, מתכונים, טיפים מקצועיים של שפים ועוד. מוזמן/ת להצטרף לקבוצה!

אם המייל לא הגיע, ייתכן שהוא התגלגל בטעות אל תיבת הספאם או קידומי מכירות.
אם הוא עדיין לא הגיע, ניתן ליצור איתי קשר במייל: chefmaayan@gmail.com