רסק עגבניות- טיפ

פתחתם קופסת רסק עגבניות,
השתמשתם במעט ונשאר הרבה רסק.
מה עושים?
מוציאים את מה שנשאר מהקופסה,
מניחים על ניילון נצמד ומגלגלים.
מסובבים את הקצוות לסגירה,
כמו עטיפה של סוכריה,
ומכניסים למקפיא לשימוש עתידי.
אפשר גם לחלק למנות קטנות,
וכל פעם לשלוף אחת מהמקפיא כשצריך.

מתי משתמשים ברסק?
כשרוצים להוסיף טעם וצבע,
ברטבים למיניהם,
בתבשילים, במרקים, באפיה ועוד.

איזה רסק לקנות?
הסתכלו ברשימת החומרים מהם עשוי הרסק
ובחרו את הכי טבעי שתמצאו-
ללא תוספות של סוכר, טעמים וכו׳,
ואם קניתם רסק שיש בו מלח
פשוט זכרו לאזן מליחות בהתאם.

2 מחשבות על “רסק עגבניות- טיפ”

    • הניילון גמיש כך שמאפשר לעטוף ולהקפיא כל כמות, עוזר להקפיא באופן שלא תופס הרבה מקום במקפיא והוא תמיד בנמצא- גם כשאין כלי בגודל מתאים.

      הגב

כתוב/כתבי תגובה