לבשל תמיד אהבתי!
בגיל 25 הגשמתי חלום, נסעתי ללמוד בישול באופן מקצועי בביה״ס הגבוה לבישול ה- CIA בארה״ב סיימתי בהצטיינות ונהניתי מכל רגע.
עם סיום לימודי התחלתי מיד לעסוק בתחום ובישלתי במגוון מטבחים במסעדות בניו יורק. בין היתר ניהלתי את מטבח ההסעדה של אוניברסיטת סן פרנסיסקו.
בהמשך מוניתי לתפקיד השפית הראשית של מסעדת היוקרה במלון הילטון סן פרנסיסקו, והייתי האישה השפית הראשונה במלון בכל שנותיו.
עם חזרתי למולדת, הקמתי קייטרינג בוטיק איכותי ולימדתי בקורסים לבישול במכללות מובילות להכשרה מקצועית בתחום בישראל.
כיום, אחרי שנים של עבודה במטבחים מובילים בארץ ובעולם התחברתי לתשוקה החדשה שלי והחלטתי לחבר בין שתי אהבות גדולות- אנשים ואוכל.
והפעם ללכת קרוב ובגובה העיניים!
לבשל עם השף- מעין צח כהן, נולד מתוך רצון להנגיש את רזי וטכניקות המטבח המקצועי על גווניהם אל המטבח הפרטי שלכם.
ללמד אתכם לבשל עם טביעת האצבע הייחודית לכם אבל משודרג יותר, נכון יותר ובקלות.
אני מאמינה ויודעת שכל אחד יכול למצוא את השף הפנימי שבו.
כל שהוא צריך זה ללמוד טכניקות נכונות, מתכונים מדויקים, ידע לטיפול בחומרי גלם ודרך לשילוב תבלינים ומרכיבי טעם.
אני כאן בשבילכם בדיוק בשביל זה
שלכם,
מעין