לבשל עם השף- סדנת שבועות

הזדמנות חגיגית להכין איתי ביחד בקלות
מנות מרשימות לחג השבועות,
במטבח הפרטי שלך!
סדנת קיש קלאסי וסלט חלומי משודרג
בסדנת ZOOM בלייב,
נכין ביחד מנות טעימות לשבועות
אני מזמינה אותך לבשל איתי לשבועות (אחרי ההרשמה עוברים לדף תשלום):
סדנת שבועות בזום
ביום חמישי ה-2/6 בשעה 10:00-11:30
נכין ביחד 2 מנות שמתאימות בדיוק לחג השבועות (אבל לא רק!)
נלמד להכין:
קיש קלאסי- בצק פריך חמאתי עם מילוי בטטה ורויאל שמנת
וגם-
סלט ירוק חגיגי עם נקטרינות, גבינת חלומי ושקדים מסוכרים בוויניגרט בלסמי וסילאן
למה כדאי להשתתף בסדנה?
- תלמדו להכין בעצמכם קיש קלאסי- מהכנת הבצק ועד המילוי המשובח, מחומרים איכותיים.
- תלמדו להכין סלט חגיגי משודרג על כל מרכיביו, כולל הויניגרט הביתי.
- תקבלו שלל טיפים מהירים ליישום, כאלה שישרתו אתכם גם בהמשך.
- תרכשו טכניקות בישול מקצועיות של שפים שיאפשרו התנהלות יעילה במטבח.
- תלמדו לטפל בחומרי הגלם שבמתכונים בצורה נכונה ומיטבית.
- תלמדו להשתמש בתבלינים ובעשבי תיבול כדי להפתיע ולשדרג מאכלים.
- תקבלו מתכונים מדויקים שמצליחים כל פעם.
- תפנקו את עצמכם ואת מי שתבחרו במאכלים טעימים וחגיגיים שאתם הכנתם.
אני מזמינה אותך להרשם לסדנת שבועות (אחרי ההרשמה עוברים לדף תשלום):

מי אני ומה מביא אותי לכאן?
שמי מעין צח-כהן ואני שפית.
לפני 22 שנים הגשמתי חלום, נסעתי ללמוד בישול באופן מקצועי בביה״ס הגבוה לבישול ה- CIA בארה״ב. עם סיום לימודי בישלתי במגוון מטבחים במסעדות. בהמשך מוניתי לתפקיד השפית הראשית של מסעדת היוקרה במלון הילטון סן פרנסיסקו, והייתי האישה השפית הראשונה במלון בכל שנותיו.
עם חזרתי למולדת, הקמתי קייטרינג בוטיק איכותי ולימדתי בקורסים לבישול במכללות מובילות להכשרה מקצועית בתחום בישראל.
לפני כמה שנים החלטתי לעשות משהו שנכון לי יותר, שבא מהלב ומשלב את הידע והנסיון. משהו שיגרום לי להנות מכל רגע בעבודה בסביבת עבודה חיובית, והצלחתי.
כיום אני הבעלים של ׳לבשל עם השף- מעין צח כהן׳, מלמדת בישול לכל הגילאים מתוך רצון להנגיש את רזי וטכניקות המטבח המקצועי על גווניהם אל המטבח הפרטי.
אני מאמינה ויודעת שכל אחד יכול למצוא את השף הפנימי שבו, כל שהוא צריך זה ללמוד טכניקות נכונות, מתכונים מדויקים, ידע לטיפול בחומרי גלם ודרך לשילוב תבלינים.
אני מעבירה סדנאות, שיעורי בישול וקורסי בישול פרטיים והרצאות.
מה מספרים לקוחות שלי?


כמה, מתי ואיפה?
הסדנה דיגיטלית ותועבר בשידור חי ב-ZOOM
אתם מבשלים במטבח שלכם ואני במטבח שלי, וביחד נכין בקלות מנות טעימות.
תקבלו רשימת קניות במייל מראש וביום חמישי נבשל ביחד
הסדנה במחיר מיוחד של 65 ש"ח לבית (במקום 95 ש״ח, לנרשמים עד ה-31/5)
לאחר ההרשמה תועברו לדף תשלום
משך הסדנה כשעה וחצי
לפני הסדנא תקבלו רשימת מצרכים וקישור למפגש בזום
ובסוף- מתכונים מסודרים של כל מה שהכנו והקלטה של הסדנה.
אני מזמינה אותך להרשם לסדנת שבועות (אחרי ההרשמה עוברים לדף תשלום):