מחפשים לילדים פעילות מהנה לחופש?

בקייטנת בישול מעשית, מקצועית וחוויתית,
ילמדו ילדיכם משפית מוסמכת לבשל מגוון מאכלים מכל העולם, בקלות ובהנאה,
וירכשו כלים פשוטים ו״טריקים מקצועיים של שף״,
שיאפשרו להם להכין בבית את כל מה שלמדו.

כמה, איפה ומתי?


מחיר: מחזור של שבוע (א׳-ה׳)

1250 ש"ח למשתתף.

שעות: 9:00-13:00 

מיקום: בנימינה (כתובת תנתן בפרטי)

תאריכים:

יוני 2023

25-29/6 עולים לח׳-י׳

יולי 2023

2-6/7 עולים לד׳-ו׳

23-27/7 עולים לד׳-ו׳

30/7-3/8 עולים לד׳-ו׳

אוגוסט 2023

06-10/8 עולים לד׳-ו׳

13-17/8 עולים לד׳-ו׳ קונדיטוריה

20-24/8 עולים לז׳-ח׳

27-31/8 עולים לד׳-ו׳

להרשמה: 054-4416752

״מעין, תודה רבה על שבוע נפלא.
הם כל כך נהנו.
הם מחכים לקיץ!״
דינה ארקין

מה תעניק לילדיכם השתתפות בקייטנת שף?

מה כוללת הקייטנה?

*קייטנת הקיץ לילדים היא למעשה קורס בישול מעשי הנמשך שבוע (א׳-ה׳), 4 שעות ביום (9:00-13:00).

*הקייטנה תתקיים בבבנימינה.

*כל בוקר נתכנס, נדבר על התפריט, נקבל אוסף מתכונים ונכין ביחד את כל המנות שבתפריט.

*באמצע היום יוצע כיבוד קל של פירות/ירקות העונה חתוכים ופופקורן תוצרת בית. כריכים למי שרעב יהיו זמינים לאורך כל היום.

*בסוף כל יום נארוז את כל מה שהכנו והילדים יקחו את כל מה שהכינו הביתה לחלוק עם המשפחה.

נלמד לקרוא מתכונים, למדוד, לשקול, לחתוך כמו שף, להכין בצקים, נכיר טכניקות בישול, נבין איך משלבים טעמים ועוד, כל זאת בקבוצות קטנות ובסביבה בטוחה ומאפשרת.

התפריט יבנה לפי קבוצות הגיל והיכולות המתאימות וישלב בישול ואפיה של מאכלים מגוונים מהעולם


מחיר: מחזור של שבוע (א׳-ה׳)

1250 ש"ח למשתתף.

שעות: 9:00-13:00 

מיקום: בנימינה (כתובת תנתן בפרטי)

תאריכים:

יוני 2023

25-29/6 עולים לח׳-י׳

יולי 2023

2-6/7 עולים לד׳-ו׳

23-27/7 עולים לד׳-ו׳

30/7-3/8 עולים לד׳-ו׳

אוגוסט 2023

06-10/8 עולים לד׳-ו׳

13-17/8 עולים לד׳-ו׳ קונדיטוריה

20-24/8 עולים לז׳-ח׳

27-31/8 עולים לד׳-ו׳

להרשמה: 054-4416752

ויש גם בונוסים!

בונוס 1

תקבלו את כל המתכונים שהכנו בסדנה בקבוצת וואטסאפ שתפתח לכל קורס

בונוס 2

כל יום ישלחו תמונות של כל הילדים ממהלך היום

בונוס 3

הילדים יביאו הביתה כל יום את מה שהכינו כך שתוכלו להנות ממעשה ידיהם

הקייטנה מתאימה ל...

מי אני ומה מביא אותי לכאן?

שמי מעין צח-כהן ואני שפית.

לפני 23 שנים הגשמתי חלום, נסעתי ללמוד בישול באופן מקצועי בביה״ס הגבוה לבישול ה- CIA בארה״ב. עם סיום לימודי בישלתי במגוון מטבחים במסעדות. בהמשך מוניתי לתפקיד השפית הראשית של מסעדת היוקרה במלון הילטון סן פרנסיסקו, והייתי האישה השפית הראשונה במלון בכל שנותיו.

עם חזרתי למולדת, הקמתי קייטרינג בוטיק איכותי ולימדתי בקורסים לבישול במכללות מובילות להכשרה מקצועית בתחום בישראל.

לפני כמה שנים החלטתי לעשות משהו שנכון לי יותר, שבא מהלב ומשלב את הידע והנסיון. משהו שיגרום לי להנות מכל רגע בעבודה בסביבת עבודה חיובית, והצלחתי.

כיום אני הבעלים של ׳לבשל עם השף- מעין צח כהן׳, מלמדת בישול לכל הגילאים מתוך רצון להנגיש את רזי וטכניקות המטבח המקצועי על גווניהם אל המטבח הפרטי.

אני מאמינה ויודעת שכל אחד יכול למצוא את השף הפנימי שבו, כל שהוא צריך זה ללמוד טכניקות נכונות, מתכונים מדויקים, ידע לטיפול בחומרי גלם ודרך לשילוב תבלינים.

אני מעבירה סדנאות, שיעורי בישול וקורסי בישול פרטיים והרצאות.

מה מספרים לקוחות שלי?

אני מזמינה אותך להרשם לקבלת עדכונים לגבי קייטנות וסדנאות בהמשך:

    לפרטים נוספים והרשמה ניתן ליצור קשר במייל: chefmaayan@gmail.com או בטלפון 054-4416752

    תפריט נגישות

    הקובץ "המזווה המושלם שלי"
    נמצא בדרך לתיבת המייל שלך.

    בינתיים כדאי להצטרף לקבוצת הפייסבוק:
    "מבשלים ביחד עם מעין צח-כהן"
    וליהנות מדיונים בכל מה שקשור לאוכל, מתכונים, טיפים מקצועיים של שפים ועוד. מוזמן/ת להצטרף לקבוצה!

    אם המייל לא הגיע, ייתכן שהוא התגלגל בטעות אל תיבת הספאם או קידומי מכירות.
    אם הוא עדיין לא הגיע, ניתן ליצור איתי קשר במייל: chefmaayan@gmail.com