להכין בעצמכם אוכל בריא יותר וטעים- בקלות!

בסדנה מעשית, מקצועית וחוויתית להבראת המטבח הביתי,
תלמדו משפית מוסמכת לבשל מנות בריאות וטעימות, בקלות וביעילות,
ותרכשו כלים פשוטים וטכניקות מדוייקות,
שיאפשרו לכם להכין בבית אוכל מזין ומגוון.

״רוב תודות!...היה מעניין,
מחדש, מפעיל והטעם ערב לחך.
אימצתי ואני בטוחה שאכין ממש בקרוב!״
רותי גונן

אני מזמינה אותך להרשם לסדנת אוכל בריא יותר וטעים


לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר במייל: chefmaayan@gmail.com או בטלפון 054-4416752

מה תעניק לך השתתפות בסדנה?

אני מזמינה אותך להרשם לסדנת אוכל בריא יותר וטעים


לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר במייל: chefmaayan@gmail.com או בטלפון 054-4416752

מה כוללת הסדנה?

סדנת אוכל בריא וטעים היא סדנה מעשית בת 3.5 שעות.
בסדנה לומדים באופן ממוקד ומעשי כיצד אפשר לבשל אוכל בריא יותר וטעים בקלות וביעילות.
הסדנה תתקיים בבית מארח בו:
נתכנס, נתפנק בכיבוד קל ובשתיה חמה,
נדבר על התפריט, נקבל אוסף מתכונים לסדנה
ונכין ביחד את כל המנות שבתפריט.

במהלך הסדנה נלמד לחתוך כמו שף,
נכיר טכניקות בישול,
נבין איך משלבים טעמים
ואיך בוחרים ומטפלים בחומרי גלם,
כך שישמרו לאורך זמן ללא בזבוז
ויהיו זמינים ונוחים לשימוש,
וכמובן שנבשל.

ממרח עדשים
~
רולים וויאטנמים טריים עם ירקות וטופו צרוב
~
פילה דג במעטפה בתנור
~
קינואה צבעונית עם גזר וחומוס
~
אננס מקורמל עם סורבה ואגוזי קשיו

בסוף הסדנה נשב לאכול ונהנה מכל מה שהכנו!

ויש גם בונוסים!

בונוס 1

תקבלו את כל המתכונים שהכנו בסדנה, מודפסים וגם במייל.

בונוס 2

לאורך הסדנה תקבלו הדגמות לשימוש נכון בחומרי גלם

בונוס 3

תקבלו טיפים של שף לניהול אורך חיים בריא יותר אך טעים בבית

הסדנה מתאימה ל...

מי אני ומה מביא אותי לכאן?

שמי מעין צח-כהן ואני שפית.

לפני 18 שנים הגשמתי חלום, נסעתי ללמוד בישול באופן מקצועי בביה״ס הגבוה לבישול ה- CIA בארה״ב. עם סיום לימודי בישלתי במגוון מטבחים במסעדות. בהמשך מוניתי לתפקיד השפית הראשית של מסעדת היוקרה במלון הילטון סן פרנסיסקו, והייתי האישה השפית הראשונה במלון בכל שנותיו.

עם חזרתי למולדת, הקמתי קייטרינג בוטיק איכותי ולימדתי בקורסים לבישול במכללות מובילות להכשרה מקצועית בתחום בישראל.

לפני כמה שנים החלטתי לעשות משהו שנכון לי יותר, שבא מהלב ומשלב את הידע והנסיון. משהו שיגרום לי להנות מכל רגע בעבודה בסביבת עבודה חיובית, והצלחתי.

כיום אני הבעלים של ׳לבשל עם השף- מעין צח כהן׳, מלמדת בישול לכל הגילאים מתוך רצון להנגיש את רזי וטכניקות המטבח המקצועי על גווניהם אל המטבח הפרטי.

אני מאמינה ויודעת שכל אחד יכול למצוא את השף הפנימי שבו, כל שהוא צריך זה ללמוד טכניקות נכונות, מתכונים מדויקים, ידע לטיפול בחומרי גלם ודרך לשילוב תבלינים.

אני מעבירה סדנאות, שיעורי בישול וקורסי בישול פרטיים והרצאות.

מה מספרים לקוחות שלי?

כמה, מתי ואיפה?

מחיר השתתפות בסדנה הנו 300 ש"ח למשתתף, והוא כולל הכל.
הסדנה מתקיימת עם 6 משתתפים לפחות

ניתן להזמין את הסדנה כסדנה פרטית בתאום מראש

אני מזמינה אותך להרשם לסדנת אוכל בריא יותר וטעים


לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר במייל: chefmaayan@gmail.com או בטלפון 054-4416752